Opening wijktuin

Op donderdag 18 juni 2015 om circa 18.30 uur wordt wijktuin De Alphense Wetering officieel geopend door enkele wethouders van gemeente Alphen aan den Rijn. De wijktuin ligt aan het Kroospad bij de kruising Afrikalaan/Renaissancelaan in de woonwijk Kerk en Zanen te Alphen aan den Rijn. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Na de opening kunt u zelf in de wijktuin rondkijken of kunt u zich laten rondleiden. Onze wijktuinmanager Helco Mulder is aanwezig om u te vertellen wat er momenteel op het land staat en welke oogst er verwacht wordt. Onze vrijwilligers laten u zien  hoe u met planten uit de tuin pesto kunt maken. Onze hobby imker vertelt u graag over het goedmoedige bijenvolkje dat recent een plek heeft gekregen in de tuin.

En wilt u na het bezoek aan onze tuin ons initiatief steunen, wordt dan een vriend van de wijktuin. U kunt ook voor een een oogstaandeel opteren, of misschien als vrijwilliger een handje helpen. Meldt u gerust aan bij Helco of klik op “Neem contact op“.