9 april 2016: Zaaien en poten

Op zaterdag 9 april 2016 starten wij het nieuwe tuinseizoen in de wijktuin De Alphense Wetering. Van 13.30 tot 15.30 uur gaan wij diverse groenten zaaien en poten zodat wij in de zomer kunnen genieten van een mooie oogst.

Ben je nieuwsgierig naar onze tuin, wil je kennis komen maken? Kom dan zaterdagmiddag 9 april langs en help gelijk een handje mee. Je bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. De koffie en thee staan klaar!

In het geval je het (nog) niet weet, de wijktuin ligt aan het einde van het Kroospad in Alphen aan den Rijn, het fietspad dat evenwijdig aan de Afrikalaan richting het Archeon loopt. De wijktuin ligt achter de natuurspeeltuin.
In de wijktuin De Alphense Wetering telen we nu voor het tweede jaar groente en fruit. De groente is bestemd voor onze aandeelhouders en de voedselbank.
Meer informatie en aanmelden: Carla Glorie, carlaglorie@ziggo.nl. Neem wel je laarzen mee, vooral als het wat vochtig weer is geweest!