Tuinkast geplaatst

vlnr: Herman B, Herman vdB, Helco M en Piet W

Het afgelopen najaar is een stevige tuinkast gebouwd waarin wij wat grotere gereedschappen veilig kunnen opbergen in de wijktuin. Omdat deze kast wat groter was uitgevallen dan oorspronkelijk gedacht was de plaatsing wat lastiger dan gedacht.

 

 

 

Terwijl in heel Nederland code oranje was afgegeven wegens gladheid, sneeuw en ijzel werd op zaterdag 7 januari 2017 de kast met vereende krachten op een geleende aanhanger geplaatst en verplaatst naar de wijktuin. De bestuurder van de auto was zo ter zake kundig dat de aanhanger zonder problemen via het Croospad in de wijktuin gereden kon worden.

vlnr: Hennie W, Herman B, Herman vdB en Helco M

Na wat tilwerk stond de kast in een mum van tijd op zijn plek. De kast zal ongetwijfeld zijn dienst bewijzen bij het komende seizoen! Hierbij onze hartelijk dank aan Herman B. voor de voortreffelijke constructie van de kast en Hennie W. voor het deskundig manoeuvreren van de aanhanger met de kast!