Stichting ontvangt donatie

Stichting De Groene Vinger heeft uit handen van Lonneke Tax, commercieel directeur, een donatie ontvangen van het Rabobank Groene Hart Noord Coöperatiefonds.

Helco en Ingen ontvangen een cheque van Lonneke Tax

Het Coöperatiefonds heeft als doel het steunen van initiatieven die passen binnen de thema’s Food, Innovatie, Vitale woon- en leefomgeving en Zelfredzaamheid. Dat doet de bank niet alleen met geld, maar ook met faciliteiten, kennis en contacten.

De donatie gaat De Stichting gebruiken om de wijktuin gebruiksvriendelijker en gemakkelijker in te richten en toegankelijker te maken voor o.a senioren en kinderen.

Dit najaar- na het oogstseizoen naar verwachting eind september – starten we. Het terrein wordt geëgaliseerd en nieuwe wandelpaden worden aangelegd. De groentebedden worden minder breed, waardoor het gemakkelijk werken is voor o.a. kinderen. Ook zullen er extra groentebedden komen zodat meer opbrengst mogelijk is en bakken op stahoogte geplaatst wat gemakkelijker werken is voor ouderen. Ook zal worden gezorgd voor zitgelegenheid en beschutting en voor nog veel meer, zodat een bezoek aan de tuin nóg aangenamer wordt.