Vernieling wijktuin, update

Inmiddels is meer informatie bekend over de vernielingen in de wijktuin. Op zaterdagochtend 8 september 2018 heeft een tractor met frees van de aannemer die werkzaamheden uitvoert voor het nabijgelegen bijenlandschap, per abuis een groot deel van de wijktuin gefreesd. Hierbij is een grote ravage achtergebleven.

Ooit wordt het weer zoals het was…. (foto © Frank de Roo)

De aannemer heeft erkend dat dit een fout is geweest. Wij proberen in overleg met de gemeente Alphen aan den Rijn, de projectleider en de aannemer tot een spoedige oplossing te komen, maar het bestuur van Stichting De Groene Vinger heeft wel de gemeente Alphen aan den Rijn per brief aansprakelijk gesteld.

Op de website van het AD is een kort artikel verschenen, dit artikel is hier te lezen: artikel AD