Word aandeelhouder!

Stichting De Groene Vinger doneert een deel van de opbrengst van de wijktuin aan “Ik kook ook voor jou”, een kookproject voor gezinnen en alleenstaanden in Alphen aan den Rijn en omgeving die het financieel zwaar hebben. Het andere deel willen wij verkopen via oogstaandelen aan derden. Met de verkoop van groente en fruit kunnen wij minder afhankelijk worden van subsidies en giften. Een oogstaandeel houdt in dat de houders van een oogstaandeel op basis van vooruitbetaling recht hebben op een deel van de opbrengst van de wijktuin.

Aandeelhouders hebben op basis van vooruitbetaling recht op een deel van de opbrengst van de wijktuin. Eén keer per week kunnen ze zelf hun groenten en fruit oogsten. Van de betalingen kunnen we zaken als tuingereedschap en zaai- en plantgoed aanschaffen en zo de wijktuin draaiende houden.

Dit jaar hebben we het maximumaantal aandeelhouders bereikt. Klik als u interesse heeft in een aandeel op ‘Neem contact op’ en kies als onderwerp ‘Ik wil een aandeel nemen’. U komt dan op een wachtlijst. Vanwege het beperkte oppervlakte van onze wijktuin, kunnen we u op dit moment geen termijn geven. Deze is afhankelijk van de doorstroming van de huidige aandeelhouders.